Овен Илюстрация: Salvadorova / Shutterstock Агресивен и лесно обидчив. Егото му е по-голямо

...
Овен Илюстрация: Salvadorova / Shutterstock
Агресивен и лесно обидчив. Егото му е по-голямо
Коментари Харесай

Що за мрънкащо и досадно същество си според зодията

Овен

Илюстрация: Salvadorova / Shutterstock

Агресивен и елементарно обидчив. Егото му е по-голямо от Луната и е по-крехко от балон с вода. Ако някой ги обиди, реагират като цяла глутница вълци. Независимо дали са прави или не, не се опасяват или въздържат от разногласия. Импулсивността им ги трансформира в сурови егоисти. Когато желаят нещо, не жалят средства и не ги интересува кой ще пострада. Не се извиняват, а могат да раняват грубо с думите си.

Телец

Илюстрация: Salvadorova / Shutterstock

Известни са както с добротата си, по този начин и с вроденото си успокоение. То обаче ги трансформира в търтеи, които ги мързи да се движат напред. Повечето пъти това ги прави извънредно невежи. Типично за лентяи като тях, тя стопират да оказват помощ грижа за външния си тип в даден миг от живота си. Обикновено не влагат особени старания в нищо. Предпочитат да хранят напразни очаквания и лъжливи показа за себе си, с цел да не се напрягат ненужно.

Близнаци

Илюстрация: Salvadorova / Shutterstock

Непредсказуем бъбривец, той е кълбо от нерви. Те не държат на мнението, проектите, даже личното си мнение, а това е извънредно вбесяващо. В един момент те ви споделят, че те обичат, само че в идващия са способни да опрат лицето ви в калта. Невъзможно е да вършиме проекти с Близнак. В същото време те приказват доста и съумяват да основат заблуда, че са съществени. Винаги имат мнение за всичко, само че то в множеството случаи се оказва неправилно.

Рак

Илюстрация: Salvadorova / Shutterstock

Раците са прочувствено нестабилни. Не одобряват добре шегите за себе си и им липсва възприятие за самоирония. Обожават да драматизират. Най-хубаво им е, когато намерят на кого да се оплакват. Ако този човек им симпатизира поради всички несправедливости, които са ги сполетели – идеално.

Лъв

Илюстрация: Salvadorova / Shutterstock

Горделив до мозъка на костите си, Лъвът постоянно върви с гордо щръкнал нагоре нос. Смятат се за по-умни от близките и от време на време имат право. Все отново това ги прави извънредно арогантни. Те са единствените, които биха се похвалили, че са специалисти по всички. Арогантността им води до загуба на куп другари, само че на Лъвът не му пука. Понякога в устрема си да се харесат реализират тъкмо противоположното. Нуждата от непрекъснати похвали ги прави жалки.

Дева

Илюстрация: Salvadorova / Shutterstock

Единственото нещо, за което живее Девата, е съвършенството. Те обръщат внимание на всички елементи. Домакини на едни от най-пищните празненства, те са едни от най-лошите сътрудници в едно пътешестване. Няма по какъв начин просто да излезете с Девата, без това да се трансформира в стресираща задача. Трудно е да бъдеш другар с него, тъй като няма да пропусне шанса да опъне нервите ти до краен лимит. Малцина се научават да го понасят, мнозина се отхвърлят.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР